Palvelut

Konservointipalvelut kattavat kulttuurihistorialliset ja etnografiset kohteet veistotaiteesta sekä antiikki-, keräily- ja taide-esineistä moninaisiin kokoelmiin. Konservoin ja restauroin kipsiä, keramiikkaa, lasia, metalleja, kiveä ja luuta sekä monimateriaaliesineitä. Tapauskohtaisesti käsittelyyn pääsevät muovit ja puiset pienesineet. Jokainen konservointi suunnitellaan yksilöllisesti.

Museopalvelut ovat museoiden ja muiden kokoelmia ylläpitävien tahojen tarpeisiin suunnattuja kokoelmanhallintaan ja näyttelytoimintaan liittyviä palveluja kuten kokoelmien inventointi, dokumentointi, näyttelytarkastukset, kuntokartoitukset, esillepanon ohjeistus, pakkauspalvelut sekä neuvonta ja luennointi. Palvelujen rakenne suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Työhuoneeni sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja on avoinna sopimuksesta. Toimin tarvittaessa koko maan alueella. Hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit mahdollistavat myös laajemmat projektit. Naapurissani palvelee Museoiden Hankintakeskus ja Paperikonservointi A. Aaltosen ammattitaitoiset konservaattorit.

Työni kivijalka on alan järjestöjen linjaama konservaattorin ammattietiikka.

Voisinko auttaa juuri sinua? Ota yhteyttä!